Sint en Piet

9Kleding voor Sint en Piet

De tijd van Sinterklaas is geweldig voor de kinderen. Genieten van de lekkere pepernoten en de chocoladeletters, en natuurlijk mag pakjesavond niet vergeten worden. Een avond vol cadeaus en verrassingen. Maar wat is er nu spannender en leuker voor de kinderen dan Sint & Piet in het echt te ontmoeten? Het is mogelijk met de sint- en pietkleding in het assortiment van Kees Konings. U kunt bij ons een mooi sinterklaaspak kopen, of een kleurig zwarte pieten pak kopen!

Sinterklaaspak en zwarte pieten pak kopen

Kleding voor Sint & Piet vindt u volop bij Kees Konings. Zo kunt u hier onder andere een sinterklaaspak kopen, maar ook voor een zwarte pieten pak bent u aan het goede adres. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat het voor iedereen mogelijk is om zich te verkleden.

U zult niets missen, want echt alles wat nodig is voor de Sint en Piet is verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan schmink, de maillot of de veren voor op de hoed van zwarte piet. Uiteraard horen ook de gouden oorbellen en de zwarte handschoenen erbij.

Online of in de winkel

Een sinterklaaspak kopen is natuurlijk niet overal mogelijk, maar bij Kees Konings kunt u altijd online of inde winkel terecht. U zult versteld staan van de geweldige kwaliteit. En wanneer u online besteld, wordt uw bestelling binnen 24 tot 48 uur geleverd. En bent u niet tevreden? Dan krijgt u uiteraard uw geld terug.

Verkrijgbaar in de winkel

Toont alle 31 resultaten

Winkelwagen
Scroll naar boven