Blousen

Ruime keuze voor blouse met ruches

Er kan een hele zoektocht aan voorafgaan: het vinden van de juiste blouse voor een feest. In dat geval moet u zeker bij Kees Konings zijn. Van een piratenblouse tot een blouse die geschikt is voor een Tirolerfeest, u bedenkt het zo gek nog niet of Kees Konings heeft het.

Vindt uw carnavalsblouse in onze uitgebreide collectie

Wat u onder andere zult vinden in de grote collectie blouses van Kees Konings, zijn leuke blouses voor een countryfeest, een Tirolerblouse of een blouse met ruches die het goed doet op iedere feestelijke gelegenheid. Ze zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende maten zodat er een grote kans is dat u de juiste maat kunt vinden. Bovendien zijn er van vele blouses ook nog verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo kiest u een model en kiest u vervolgens uw favoriete kleur! Een blouse met ruches is verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen. Deze kunt u combineren met een felle jas en een felle broek, eventueel met uitlopende pijpen voor het echte disco effect. Bekijk de actuele collectie en kies uw favoriete blouse!

Snelle en goede levering!

Een groot voordeel van Kees Konings is de snelle levering. Uw blouse zal binnen uiterlijk 48 uur al bij u thuis afgeleverd zijn. Als u ontevreden bent, krijgt u netjes uw geld terug.
Maak uw outfit helemaal af met een bijpassende blouse uit de uitgebreide collectie van Kees Konings!

Resultaat 1–80 van de 81 resultaten wordt getoond

Winkelwagen
Scroll naar boven