RUILVOORWAARDEN

RUILVOORWAARDEN ZIJN ALLEEN GELDIG VOOR ONZE WEBSHOP!!

Artikelen, uit onze fysieke winkel kunnen niet worden geruild, tenzij wij met koper tijdens de koop iets anders afspreken, wij melden dit dan op de kassabon.

Artikel 12 – Verzakingsrecht (ruilen en retourneren)

1. In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten die binnen het toepassingsgebied vallen van de Wet van 14 juli 1991, heeft de koper het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop. Dit recht kan worden uitgeoefend zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de veertien (14) dagen, ingaande op de dag van ontvangst van de goederen. Alle verzendkosten blijven echter ten laste van de koper en worden in geen geval terugbetaald.

Ingeval de koper aan zijn aankoop verzaakt, dan moet hij Kees Konings Carnavalswinkel per email verwittigen info@keeskonings.com en de goederen op eigen risico en kosten terugsturen naar : 

Voor Belgische klanten: Kees Konings Carnavalswinkel Ring 1 bus 6 B-2910 Essen
Voor Nederlandse klanten:Kees Konings Carnavalswinkel P/A President Kennedylaan 92 4707 BD Roosendaal

2. Indien de koper gebruik maakt van het recht op teruggave kan hij kiezen voor geldteruggave van het aangekochte product of voor het ruilen van het betreffende product. Alle verzendkosten van het te ontvangen en/of terug gestuurde product voor rekening van de koper. De terugzending door de koper moet gebeuren op de dag wanneer het verzakingsrecht wordt uitgeoefend.

3. De consument heeft geen verzakingsrecht voor producten wegens hygiënische redenen en wegens hun duidelijk persoonlijk karakter zoals bijvoorbeeld wimpers, schmink, gebitjes, pruiken en haaraccessoires, oorbellen, hoofddeksels, beenmode, handschoenenen, maskers enz. De consument geen verzakingsrecht voor artikelen uit onze aanbieding.

3.1 Kleding uit de aanbieding kan enkel worden geruild, u ontvangt hiervoor géén geld terug. Aanbiedngen zijn geldig zolang de voorraad strekt.

4. Beschadigde, bevuilde en reeds gebruikte producten worden noch teruggenomen, noch geruild. Goederen die te laat worden terug gesturd zullen niet worden geruild en/of terug betaald.

5. Kees Konings Carnavalswinkel kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor verlies van goederen in transit.

6. Let op, voor de winkel te Essen gelden andere retour/ruilvoorwaarden. Hier wordt enkel geruild na afspraak tijdens de koop, b.v. voor/door mensen die iets meenmen voor iemand anders. Wij hebben in onze winkel 9 paskamers dus er is voldoende tijd en ruimte om het artikel te passen en om het artikel te beoordelen

7. Klik hier om het retourformulier te bekijken, uit te printen en samen met de goederen mee te sturen.

8. Verkeerde maat besteld?

Het kan gebeuren dat u van een bepaald artikel de verkeerde maat heeft besteld of het artikel past niet. Om zo snel mogelijk wel de goede maat bij u binnen te krijgen is de omruilprocedure heel simpel. Bestel de gewenste maat opnieuw in onze webshop en wij verzenden uw bestelling weer naar u. Het artikel wat u wilt omruilen kunt u met het ruilformulier voldoende gefrankeerd en binnen 14 dagen terugsturen naar het retouradres. (Let op Belgie en Nederland hebben ieder hun eigen retouradres, zie ruilformulier) Wij storten het geld direct terug op uw bankrekening. De retourzending en nieuwe bestelling staan los van elkaar.

Winkelwagen
Scroll naar boven