VERZENDPROCEDURE

Prijzen

Prijzen van Kees Konings Carnavalswinkel zijn inclusief BTW, exclusief verzend/administratie kosten. 

Uw bestelling      

Uw bestelling wordt per email bevestigd. Als wij het aankoopbedrag hebben ontvangen verwerken wij, normaal gesproken, uw bestelling tussen de 1 en 3 werkdagen. Indien uw artikel voorradig, heeft u normaal gesproken binnen de 3 werkdagen uw bestelling in huis. In de meeste gevallen levert DPD de bestellingen, nadat wij uw pakket hebben aangeboden bij post.nl, volgende dag af. Kees Konings streeft ernaar om uw bestelling binnen 3 werkdagen bij u aan te bieden, dit gebeurt door DPD. In de meeste gevallen is uw pakket eerder in uw bezit dan de genoemde 3 werkdagen

**Let op

De levertijd zoals hierboven omschreven is slechts een indicatie. Wij kunnen helaas niets garanderen m.b.t. de levertijd en wijze van levering. Voor leveringen zijn wij afhankelijk van DPD. Bestel dus tijdig, wij zijn niet aansprakelijk voor te laat geleverde bestellingen.

Aansprakelijkheid

Kees Konings Carnavalswinkel  is niet verantwoordelijk voor directe of indirecte schade door te laat of verkeerd geleverde bestellingen, zoals gevolgschade, gederfde winst, schade door bedrijfsstagnatie, e.d.

Bezorging                                                                                                      

Normaal gesproken zal uw bestelling worden bezorgd door DPD.  

Bezorg/handeling/verpakking en administratiekosten

De bezorg, handeling, verpakking en administratiekosten bedragen € 5,95 voor Nederland en voor België € 5,95. Bestellingen boven de € 150,00 worden franco aan huis geleverd.

Afleveradres:

Alle producten worden in een degelijke verpakking afgeleverd, dus u kunt uw bestelling laten afleveren op uw eigen woonadres, een ander woonadres of op het adres van degene die u iets cadeau wilt doen. Betaalmogelijkheden iDEAL, Visa, Bankcontact/Mistercash, Mastercard, Maestro, Direct E-banking, Giro – Pay en bankoverschrijving.                                                                                       

Omruilen/Retouren      

Gelieve ons een email naar info@keeskonings.com te zenden alvorens het artikel te retourneren. Het omruilen of retourneren van artikelen dient wel binnen een termijn van 14 dagen te gebeuren, ingaande op de dag dat uw bestelling bij u is afgeleverd. De kosten van het retour zenden zijn voor rekening van de klant. Ook de verzendkosten blijven ten laste van de koper en worden in geen geval terugbetaald.

U kunt uw retourzendingen sturen naar:

Voor Nederlandse klanten: 

Kees Konings Carnavalswinkel, P/A President Kennedylaan 92, 4707 BD Roosendaal.

Voor Belgische klanten:

Kees Konings Carnavalswinkel, Ring 1 bus 6, B-2910 Essen (België)

Uiteraard kan men ook langs komen in onze winkel te Essen, voor openingstijden zie knopje openingstijden. Ons adres: Ring 1 bus 6, B-2910 Essen België. Op de grensovergang waar vroeger de douane zaten.

Doe a.u.b. ons retourformulier bij de retourzending, uiteraard wel volledig ingevuld. Retour gestuurde artikelen die reeds zijn gebruikt dus niet meer nieuw zijn en/of uitgewassen zijn of kapot zijn worden niet geaccepteerd. Let op: ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet door ons in ontvangst genomen.

Lees zeker onze algemene voorwaarden, daar staat alles duidelijk omschreven.

Winkelwagen
Scroll naar boven