Camouflage / Leger

Camouflage kleding 

Als u er stoer of juist sexy uit wilt zien met carnaval, dan is camouflage kleding een goede optie. Bij Kees Konings kunt u terecht voor bijna alles wat met legerkleding te maken heeft. Denk aan een shirt, broek, vest of jurkje met camouflage print. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de accessoires die horen bij een militaire outfit zoals een legerpet, bandana of een nepgeweer. 

Legerkleding bestellen

Op onze website kunt u op uw gemak online de uitgebreide collectie bekijken en uw favoriete producten direct online bestellen. In de collectie vindt u legerkleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Zo kunt u met het hele gezin of juist met vriendinnen hetzelfde gekleed gaan. 
Wij zorgen ervoor dat de producten binnen 24 tot 48 uur bij u thuis bezorgd worden, zodat u ze kunt passen. Bent u niet tevreden of past het niet? Stuur het dan gerust weer terug. U kunt het dan ruilen of u krijgt uw geld teruggestort.

Onze winkel

U kunt niet alleen in onze webshop carnavalskleding bestellen, maar wij beschikken ook over een grote winkel in Essen met een uitgebreide collectie. Hier kunt u de kleding direct passen en meenemen. Met al meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij u ook uitgebreid adviseren over de kleding die het beste bij uw wensen past!

Toont alle 41 resultaten

Winkelwagen
Scroll naar boven