Circus

Circus kleding

Als u er stoer, elegant, chique of juist sexy uit wilt zien met carnaval, dan is circus kleding een goede optie. Bij Kees Konings kunt u terecht voor bijna alles wat met circus te maken heeft. Denk aan een clowns kostuum, dompteurs pak, circus directeur of een dieren kostuum. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de accessoires die horen bij een circus kostuum zoals een zweep, bijpassende hoed of een ander accessoir zoals schmink of confettie.

Circus artikelen en kleding bestellen

Op onze website kunt u op uw gemak online de uitgebreide collectie bekijken en uw favoriete producten direct online bestellen. In de collectie vindt u circuskleding voor mannen, vrouwen en kinderen, lang, groot, klein dik en dun. Zo kunt u met het hele gezin of juist met vriendinnen hetzelfde gekleed gaan.

Wij zorgen ervoor dat de producten binnen 24 tot 48 uur bij u thuis bezorgd worden, zodat u ze kunt passen. Bent u niet tevreden of past het niet? Stuur het dan gerust weer terug. U kunt het dan ruilen of u krijgt uw geld teruggestort.

Onze winkel

U kunt niet alleen in onze webshop carnavalskleding bestellen, maar wij beschikken ook over een grote winkel in Essen met een uitgebreide collectie. Hier kunt u de kleding direct passen en meenemen. Met al meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij u ook uitgebreid adviseren over de kleding die het beste bij uw wensen past!

Resultaat 1–80 van de 218 resultaten wordt getoond

Winkelwagen
Scroll naar boven