Hippie / Flower-power

De coolste hippie kleding

In de jaren ‘60 waren de hippies volop aanwezig. Peace & love for everyone, dat was de belangrijkste slogan voor de hippies en ze hadden ook een aparte kledingstijl. Een uitgesproken flower power stijl met felle kleuren, broeken met wijd uitlopende pijpen en drukke prints. Wilt u terug in de tijd en zo’n uitgesproken hippe outfit kopen voor carnaval of een themafeest? Kijk dan zeker even in de collectie van Kees Konings.

Hippie kleding voor iedereen

Het maakt niet uit of u een man, vrouw of kind bent, want Kees Konings heeft een hippie outfit voor echt iedereen. Waar hippies vooral om bekend staan, zijn de wijde broeken. Deze broek zit bij het bovenbeen redelijk strak, maar loopt vervolgens erg wijd uit. Deze is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en maten.

Om de outfit af te maken, kunt u nog kiezen voor een grappige blouse met allerlei kleuren. En vergeet de ketting met een peace teken niet, dat maakt de flower power outfit helemaal af.

Scherpe prijzen en snelle service

Voor ieder budget kunt u bij ons terecht voor leuke hippie kleding, maar natuurlijk is er ook kleding verkrijgbaar voor andere thema’s. Met meer dan 25.000 artikelen moet er altijd wel iets te vinden zijn. De kleding heeft u binnen 24 tot 48 uur in huis, maar u kunt ook in onze winkel in Essen komen passen. 

Resultaat 1–80 van de 81 resultaten wordt getoond

Winkelwagen
Scroll naar boven