Thema's

Themakleding

Er kunnen verschillende aanleidingen zijn voor een themafeest. Denk aan een leuk thema met oud & nieuw, een bedrijfsfeest of een themafeest voor een verjaardag. Wanneer u hiervoor nog op zoek bent naar leuke kleding die past bij het thema, kunt u bij Kees Konings de leukste en voordeligste kleding kopen voor elk themafeest. Dit kan zowel voor dames, heren als kinderen.

Gevarieerde themafeest kleding

Er zijn ontelbaar veel thema’s te bedenken voor een themafeest. Denk aan ‘Ik Hou van Holland’, een Halloween feest, 1001 Nacht of een Bling Bling feest. Voor al deze thema’s kunt u originele kleding kopen bij Kees Konings. Wij beschikken overeen grote voorraad themafeest kleding in diverse soorten en maten. Wanneer u meer dan 10 stuks bestelt, kunnen wij bovendien een aantrekkelijke groepskorting regelen. Zo kunt u nog voordeliger verkleed gaan!

De expert op het gebied van carnavals- en feestkleding

Kees Konings is al meer dan 15 jaar een begrip op het gebied van carnavals- en feestkleding. Wij weten exact wat nodig is om een thema goed neer te zetten. U kunt de kleding online bestellen en binnen 24 tot 48 uur bij u thuis verwachten. Of kom een kijkje nemen in onze winkel met nog een uitgebreider assortiment.

Bent u achteraf toch niet tevreden met uw kleding? Dan krijgt u uw geld terug. Dat is de service van Kees Konings!

Resultaat 1–80 van de 1991 resultaten wordt getoond

Winkelwagen
Scroll naar boven