Ik hou van Holland

Ik Hou van Holland kleding

Waarschijnlijk heeft u wel eens het programma ‘Ik Hou van Holland’ op tv gezien. Een spelletjesprogramma waarin alles om Nederland draait, met bijpassende Ik Hou van Holland kleding. Maar het is ook een heel leuk idee om deze kleding met carnaval te dragen of zelfs een compleet themafeest aan Ik Hou van Holland te wijden. Natuurlijk zijn de Ik Hou van Holland artikelen ook heel geschikt voor Koningsdag of het WK/EK voetballen. Zo ben je helemaal in stijl!

Gevarieerde Ik Hou van Holland collectie

Bij de kleding kunt u denken aan de kleur oranje, maar ook rood, wit, blauw en delftsblauw zit vaak verwerkt in de artikelen. Er is van alles verkrijgbaar. Denkt u aan een krans, vlaggetjes, handschoenen, panty’s, sjaals, zonnebrillen en ga zo maar door. Vele artikelen zijn voor zowel man als vrouw en zo kan iedereen zich geweldig verkleden.
De oranje kleding mag eigenlijk niet meer ontbreken in uw kast. Er zijn verschillende gelegenheden waarop u dit kunt dragen dus u hoeft het niet na één keer dragen weg te gooien!

Online service

Bestel uw Ik Hou van Holland kleding eenvoudig in de webshop van Kees Konings. Wij leveren de gewenste producten bij u thuis af, binnen 24 tot 48 uur. Liever in de winkel passen? Dat kan ook bij onze winkel in Essen.

Verkrijgbaar in de winkel

Resultaat 1–80 van de 91 resultaten wordt getoond

Winkelwagen
Scroll naar boven