Dieren

De leukste dierenpakken

Voor een themafeestje of met carnaval is het natuurlijk leuk om er zo grappig mogelijk uit te zien. Er zijn ontzettend veel verschillende thema’s, en voor elk thema vindt u bij ons verkleedkleding. Zo ook voor het thema ‘dieren’. Bij ons vindt u een zeer ruime collectie dierenpakken voor dames, heren, kinderen en zelfs baby’s! Want wat is er schattiger dan een baby in een knuffelig konijnenpakje!

Gevarieerde collectie dieren kostuums

Bij Kees Konings vindt u een hele gevarieerde collectie dierenpakken. Van een hertje tot een konijn of een vlinder, welk dier u of uw kind ook wilt zijn, bij ons heeft u een grote kans dat u slaagt!
Denk ook aan de accessoires die horen bij de dieren kostuums zoals de oren van een muis die op het hoofd gezet kunnen worden of een grappige hoed die hoort bij het dier. De dierenpakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en passen bovendien in bijna ieders budget. De lage prijzen zorgen ervoor dat het voor bijna iedereen mogelijk is om een pak aan te schaffen.

Verzending

De kleding die u bij Kees Konings bestelt, wordt verzonden via PostNL. U hebt de producten die u bestelt binnen 24 tot 48 bij u thuis en mocht u niet tevreden zijn, dan kunt u ze altijd weer retour sturen. Dat is de service van Kees Konings!

Resultaat 1–80 van de 115 resultaten wordt getoond

Winkelwagen
Scroll naar boven