Foute Mannen

Foute feest kleding voor mannen

Er is een periode in het jaar waarop u lekker gek mag doen en dat is carnaval. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer gelegenheden waarop u foute party kleding aan kunt trekken. Denk aan een themafeest of een foute party. Bij Kees Konings kunt u uitstekend terecht voor foute feest kleding. Verkleed uzelf als pooier of als patserige gladjanus, alles kan en mag tijdens een foute party.

Geweldige foute kleding

Foute feest kleding is volop verkrijgbaar in de collectie van Kees Konings. Een pak met tijgerprint, een glitterblouse of een broek in een felle kleur, het is allemaal verkrijgbaar in onze collectie. Combineer het met een foute pruik, een gouden ketting of een hoed en de outfit is helemaal af!

Kees Konings heeft een collectie met meer dan 25.000 artikelen. Er moet dus vast wel iets bij zitten wat bij uw wensen past. Denk ook aan kleding voor een Tiroler feest of voor Koningsdag, wij hebben het allemaal!

Wij zorgen ervoor dat u tevreden bent

De themakleding zal binnen 24 tot 48 uur bij u worden bezorgd. Wij streven naar een snelle service en een tevreden klant. Bent u niet tevreden? Aarzel dan niet maar neem contact met ons op of stuur de producten retour volgens de aanwijzingen. U kunt Kees Konings ook komen bezoeken in Essen, Brabant, waar onze winkel gevestigd is.

Resultaat 1–80 van de 190 resultaten wordt getoond

Winkelwagen
Scroll naar boven