Piraten

Piratenpak – piraten kostuum

Piraten zijn stoer en het is dan ook niet gek dat veel mensen zich met carnaval willen verkleden als piraat. Maar waar kunt u zo’n piratenpak nu kopen? Bij Kees Konings kunt u terecht voor een origineel piraten kostuum in alle soorten en maten, voor zowel mannen als vrouwen, volwassenen en kinderen. Kees Konings is al jarenlang een begrip als het gaat om carnavalskleding, en daarom weten wij als geen ander wat nodig is voor een mooi piratenpak.

Verkleden als piraat

Het is met de kleding van Kees Konings dus echt voor iedereen mogelijk om zich te verkleden als stoere piraat. Een piratenpak kan eigenlijk van alles zijn. Zo hoeft het niet per se met een broek te zijn, want er zijn ook jurkjes beschikbaar voor vrouwen en meisjes. Wat absoluut niet mag ontbreken, is het lapje voor de ogen!

Qua kleuren zult u vooral zwart, wit en rood zien terugkomen. De outfit moet natuurlijk nog wel worden afgemaakt, en dit kan worden gedaan met accessoires. Daarbij denkt u bijvoorbeeld aan de hoed, een bandana met doodshoofden of een zwaard.

Goede kwaliteit en snelle levering

Bestel uw piraten outfit bij Kees Konings en wij leveren deze binnen 24 tot 48 uur bij u thuis af. U kunt rekenen op goede kwaliteit. En mocht u niet tevreden zijn of het pak past niet, stuurt u het dan gerust weer terug. Liever meteen passen? Kom dan naar onze winkel in Essen.<

Resultaat 1–80 van de 155 resultaten wordt getoond

Winkelwagen
Scroll naar boven