Bling Bling

Glitter en glamour kleding

U bent uitgenodigd voor een feestje en de dresscode is bling bling? Dan zult u vast en zeker slagen voor deze kleding bij Kees Konings.
Wij beschikken over een hele grote collectie glitter en glamour kleding. Ook heel leuk als u bijvoorbeeld naar een concert van de Toppers gaat! Toppers kleding kan natuurlijk niet bling bling genoeg zijn.

Opvallende feestkleding

Bij bling bling kleding kunt u denken aan kleding met glitters, pailletten en franjes. Belangrijkste is dat het lekker opvalt. Een leuke blouse, vestje, zonnebril of hoed maakt de glitter en glamour kleding helemaal af. 
Of kies voor een specifiek bling bling detail in uw outfit, zoals een riem of een hoofdbandje met pailletten. Dat is natuurlijk ook leuk voor kerst en oud & nieuw! Het is allemaal mogelijk met het ruime assortiment bij Kees Konings.   

De beste service

Bij Kees Konings kunt u altijd rekenen op de service die u nodig heeft. Wij zorgen ervoor dat de kleding binnen 24 tot 48 uur in uw bezit is en mocht het niet passen, dan kunt u het altijd terug sturen.
Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen in onze winkel in Essen. Hier is het assortiment nog groter dan in onze webshop.

Verkrijgbaar in de winkel

Resultaat 1–80 van de 388 resultaten wordt getoond

Winkelwagen
Scroll naar boven