BUY SM MARKET
Beroepen / Uniformen

Uniformen kopen
Met een uniform komt u goed voor de dag op een themafeest of met carnaval. Er zijn diverse beroepen waarbij een uniform gedragen wordt. Denk aan een politieagent, matroos of piloot. Kees Konings heeft een ruime keuze aan uniformen voor mannen, vrouwen en kinderen. Er is voor bijna ieder thema wel iets te vinden.

Spannende en leuke uniformen
Bekijk in onze uitgebreide collectie welk carnaval uniform het beste bij uw wensen past. Bijna alle bekende beroepen zijn wel in de collectie te vinden. Denk ook aan sexy uniformen voor vrouwen of heel grappige uniformen voor kinderen. Het is natuurlijk ook leuk om samen met uw partner in hetzelfde uniform te gaan.

Wij hebben uniformen in diverse maten, zodat er altijd wel een passende versie te krijgen is. Er is ook altijd de mogelijkheid om te ruilen wanneer het uniform niet past. Daarop kunt u rekenen bij Kees Konings.

Snelle verzending
U hoeft nooit lang te wachten op uw bestelling bij Kees Konings, binnen 24 tot 48 uur heeft u het uniform namelijk in huis. En als u echt niet wilt wachten, kunt u ook bij onze winkel in Essen uniformen kopen. Voordeel is dat u het uniform dan natuurlijk direct kunt passen. U bent altijd welkom!

Beroepen / Uniformen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 117

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 117

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Back to Top