Kees Konings Carnavals & Feestkleding

Winkelwagen 0
€ 0,00

Tuinoveralls

Tuinoveralls

Kleurrijke carnaval overall

Bent u op zoek naar een leuke carnaval overall? Dan zit u bij ons zeker goed. Of u nou op zoek bent naar een overall in een felle kleur of met een leuk patroon, bij Kees Konings hebt u een ruime keuze. Zet een leuke pruik op en u bent meteen helemaal verkleed! Wij bieden overalls voor zowel jong als oud. 

Een overall past altijd!
Het dragen van een overall past bij allerlei verschillende thema's. Denkt u eens aan een schilder die een overall draagt, maar ook een boer. Er zijn allerlei beroepen waarbij een overall gedragen kan worden. Op deze manier koopt u de overall dus niet alleen voor dat ene feestje zoals carnaval, maar kan hij vervolgens prima nog eens worden gebruikt bij het klussen bijvoorbeeld!

De carnaval overall is verkrijgbaar in allerlei blitse kleuren waaronder felgroen, roze of een opvallende gele kleur. U zult hoe dan ook opvallen tussen andere mensen. Tuinoveralls zitten bovendien erg comfortabel zodat u ook tijdens carnaval comfortabele kleding kunt dragen.

Kleding - tuinoveralls voor iedereen
De carnaval overall is verkrijgbaar voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Op deze manier kunnen ook kinderen zich makkelijk verkleden.

Als u ook wilt profiteren van geweldige service en snelle levering, is de keuze gemakkelijk gemaakt bij Kees Konings. Uw bestelling is binnen 24 tot 48 uur in huis en wordt bezorgd door PostNL.

Categories

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 18

Aflopend sorteren
per pagina
Pagina
 1. Witte tuinoverall
  Vanaf € 19,95
 2. Groene tuinoverall
  Vanaf € 19,95
 3. Oranje tuinoverall
  Vanaf € 19,95
 4. Hardroze tuinoverall
  Vanaf € 19,95
 5. Zwarte tuinoverall
  Vanaf € 19,95
 6. Rode tuinoverall
  Vanaf € 19,95
 7. Gele tuinoverall
  Vanaf € 19,95
 8. Boerenkiel
  Vanaf € 14,95
 9. Boerenkiel
  Vanaf € 14,95
 10. Gamer overall Team rood, volwassen
  Vanaf € 24,95
 11. Gamer overall Team rood, boy
  Vanaf € 23,95
 12. Super Mario, kind
  Vanaf € 22,95
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 18

Aflopend sorteren
per pagina
Pagina