Boa's

Feest vieren met een veren boa 

Carnaval is altijd weer een kleurrijk geheel. Dit komt onder andere door de vele kleurrijke boa’s die gedragen worden. Voor zo’n veren boa kunt u terecht bij Kees Konings. In de webshop vindt u boa's in diverse soorten en maten. En dat in alle kleuren van de regenboog.  

Bent u nog op zoek naar een leuk exemplaar die past bij uw outfit? Bij Kees Konings zult u zeker slagen voor uw aankoop. Hier vindt u een uitgebreid assortiment aan feestartikelen met voor ieder wat wils!

Het adres voor al uw feestartikelen

De webshop Kees Konings is dé plek waar u moet zijn voor de aankoop van alles dat ook maar enigszins met feestjes te maken heeft. Ook voor de aankoop van een veren boa bent u hier aan het goede adres. Er wordt gewerkt met een 24-48 uursservice, waardoor u de producten altijd snel in huis zult hebben. Beter kunt u het bijna niet treffen. Bent u toch niet geheel tevreden met de gekochte boa, dan krijgt u gewoon uw geld terug. Kortom, laat u verrassen door Kees Konings en koop hier de leukste artikelen.

Al 15 jaar een begrip

Kees Konings is al meer dan 15 jaar een begrip voor de aankoop van carnavals- en feestkleding. De bijpassende accessoires zorgen ervoor dat elke outfit compleet is. Maak zelf de keuze voor de leukste boa!

per pagina
 1. Boa's

  Boa met lurex, zwart/goud

  € 7,95
  Rating:
  0%
 2. Boa's

  Boa met lurex, zwart/zilver

  € 7,95
  Rating:
  0%
 3. Boa's

  Boa rood

  € 6,95
  Rating:
  0%
 4. Boa's

  Boa geel

  € 6,95
  Rating:
  0%
 5. Boa's

  Boa paars

  € 6,95
  Rating:
  0%
 6. Boa's

  Boa hotpink

  € 6,95
  Rating:
  0%
 7. Boa's

  Boa zacht rose

  € 6,95
  Rating:
  0%
 8. Boa's

  Boa sjaal rood

  € 4,95
  Rating:
  0%
 9. Boa's

  Boa sjaal pink

  € 4,95
  Rating:
  0%
 10. Boa's

  Boa sjaal zwart

  € 4,95
  Rating:
  0%
 11. Boa's

  Boa neon geel

  € 6,95
  Rating:
  0%
 12. Boa's

  Boa neon groen

  € 6,95
  Rating:
  0%
per pagina